Impact Coworking Office

Gdje uspjeh počinje - u coworking prostoru u Herceg Novom i Tivtu

U srcu Starog grada Herceg Novog, uspostavili smo kreativni coworking prostor koji zadovoljava različite potrebe profesionalaca u regionu.

Bilo da ste pravnik, arhitekta, programer, marketing menadžer, preduzetnik ili predstavljate nevladinu organizaciju, naš kreativni coworking prostor je skrojen da služi vama.

I to nije sve! Oduševljeni smo što možemo objaviti da smo proširili naše usluge na potpuno novu kancelariju u centru Tivta. Dakle, ako vam je potrebna kancelarija u Crnoj Gori, bilo za poslovanje vaše kompanije ili kao predstavništvo, mi imamo idealno rješenje.

Naš sveobuhvatni cjenovni paket obuhvata sve povezane troškove, osiguravajući da se možete usredotočiti na svoj posao bez muke. Osim toga, uživat ćete u mnogim pogodnostima osmišljenim da poboljšaju vaše profesionalno putovanje. Pridružite se našoj coworking zajednici danas i iskusite udobnost, fleksibilnost i podršku koju zaslužujete. Podignite svoj radni prostor sa nama i u Herceg Novom i u Tivtu!

Wi-Fi velike brzine
Štampač i skener
Radno vrijeme 24/7 za godišnje članarine
Ormarići za članove
Klima i grijanje
Pet friendly & Bike friendly
Prijemne i sigurnosne kamere
Terasa za odmor ili vanjski rad
Filteri za čišćenje vazduha
Besplatna kafa, čaj i mineralna voda

Savršeno okruženje za Vaš mali tim

Dnevna karta je dostupna od 20€, mjesečna Hot Desk je 200€, Virtuelna kancelarija 100€

...

Hot Desk Daily

Coworking prostor vam pruža da dijelite kancelariju sa drguma, ali i da ostvarite poslovne i prijateljske odnose. Zašto ne bi ste odabrali svoj sto i bili produktivni? Vaš sto je dostupan i dnevno iznosi 20€.

1 dan - 20

...

Namjenski radni sto

Nudimo vam mogućnost privatnog radnog stola, kao i rezervaciju baš tog koji želite svakog dana! Vaš radni sto može biti dostupan već od 200€ mjesečno.

1 mjesec od 200

...

Virtuelna kancelarija

Registrujte svoje preduzeće u Crnoj Gori na našoj adresi po vrlo pristupačnoj cijeni tokom cijele godine.

1 mjesec -  100

...
... ...
...
...
...

Kontaktirajte nas

Impact Coworking Herceg Novi
Save Kovačevića 9,
Herceg Novi, Crna Gora

Impact Coworking Tivat
Stari put 6/1,
Tivat, Crna Gora

Radno vrijeme recepcije 24/7

www.impactcoworking.me

Pošaljite e-mail na [email protected]

Telefon: +382 (0) 67 635 217

Kancelarije budućnosti - Impact Coworking je otvoren!

U pandemiji COVID-19, kada se smanjuju svi troškovi, mislili smo da ćemo „uštedjeti“ ili profitirati radeći od kuće. Da li je to zaista tačno? Ne baš. Radne navike su nam promijenjene a efiksanost je oslabila. Na samo minut od kuhinje, pauze za ručak nam postanu preduge, a zoom pozivi postaju opterećujući.

Ipak, otkazivanje velikih kancelariskih prostora je bilo neminovno. U tom momentu, coworking je učvrstio svoj položaj kao poželjno rješenje radnog prostora sa uključenim troškovima.

“Prostori za zajednički rad postali su omiljeno radno mjesto današnje radne snage. Sve više kompanija se prebacuje na stalne mogućnosti rada na daljinu nakon pandemije koronavirusa. Cijene su jako pristupačne, ne mislite o računima, brzom internet, štampaču, skeneru i to platite samo 100 eur mjesečno. Ukoliko vam je neophodna dnevna karta za coworking cijene se kreću od 10 eur”- rekla je Sanja Milosavljević, koja je upravo otvorila Impact Coworking u centru Herceg Novog u ulici Save Kovačevića 9.

Kompanije koje usvajaju hibridne modele rada uključuju fleksibilna rješenja radnog prostora u svoje strategije nekretnina kako bi udovoljile potrebama udaljenih radnika u različitim gradovima i zemljama. “Važna je i lokacija, stranci uglavnom žele brz internet, da su u centru dešavanja, da imaju pogled na more, i da u pauzi za ručak imaju izbor restorana u okruženju”, dodala je Milosavljevićeva.

Uživajte u radnom životu u Herceg Novom sa kancelarijama Impact Coworking

Coworking prostor se nalazi u istorijskoj kući u blizini pješačke zone starog grada Herceg Novog.

Nudimo idealnu priliku kompanijama, freelancerima i kreativcima da uz pomoć fleksibilnog rada zajedno sa drugim istomišljenicima i dijele i u skladu sa svojim potrebama kreiraju svoj prostor za rad. Živite i radite u ambijentu koji odiše  dobrom energijom kao i u uzbudljivom okruženju gdje bi drugi išli na odmor.