Impact Coworking Office 24/7

Kreativni coworking prostor u centru Herceg Novog

U centru Starog grada Herceg Novog stvorili smo kreativni coworking prostor za sve kojima je potrebna kancelarija.

Ako ste advokat, arhitekta, programer, marketing menadžer, vodite svoju tek osnovanu firmu ili nevladinu organizaciju, vlasnik ste kompanije ili vam treba predstavništvo u Crnoj Gori onda je ovo idealno rješenje za vas! U cijenu su uračunati svi troškovi i brojni benefiti!

Wi-Fi velike brzine
Štampač i skener
Radno vrijeme 24/7
Ormarići za članove
Klima i grijanje
Pet friendly & Bike friendly
Prijemne i sigurnosne kamere
Terasa za odmor ili vanjski rad
Filteri za čišćenje vazduha
Besplatna kafa, čaj i mineralna voda

Idealni prostor za mali tim.

Dnevna karta je dostupna od 10€, mjesečni Hot Desk je 100€, Virtuelna kancelarija 70€.

...

Hot Desk Daily

Coworking prostor vam pruža da dijelite kancelariju sa drguma, ali i da ostvarite poslovne i prijateljske odnose. Zašto ne bi ste odabrali svoj sto i bili produktivni? Vaš sto je dostupan i dnevno iznosi 15€.

1 dan - 15

...

Namjenski radni sto

Nudimo vam mogućnost privatnog radnog stola, kao i rezervaciju baš tog koji želite svakog dana! Vaš radni sto može biti dostupan već od 150€ mjesečno.

1 mjesec od 150

...

Virtuelna kancelarija

Registrujte svoje preduzeće u Crnoj Gori na našoj adresi po vrlo pristupačnoj cijeni tokom cijele godine.

1 mjesec -  70

...
... ...
...
...
...

Kontaktirajte nas

Impact Coworking kancelarije,
Save Kovačevića 9,
Herceg Novi 85340, Crna Gora

Radno vrijeme recepcije 24/7

www.impactcoworking.me

Pošaljite e-mail na [email protected]

Telefon: +382 (0) 67 635 217

Kancelarije budućnosti - Impact Coworking je otvoren!

U pandemiji COVID-19, kada se smanjuju svi troškovi, mislili smo da ćemo „uštedjeti“ ili profitirati radeći od kuće. Da li je to zaista tačno? Ne baš. Radne navike su nam promijenjene a efiksanost je oslabila. Na samo minut od kuhinje, pauze za ručak nam postanu preduge, a zoom pozivi postaju opterećujući.

Ipak, otkazivanje velikih kancelariskih prostora je bilo neminovno. U tom momentu, coworking je učvrstio svoj položaj kao poželjno rješenje radnog prostora sa uključenim troškovima.

“Prostori za zajednički rad postali su omiljeno radno mjesto današnje radne snage. Sve više kompanija se prebacuje na stalne mogućnosti rada na daljinu nakon pandemije koronavirusa. Cijene su jako pristupačne, ne mislite o računima, brzom internet, štampaču, skeneru i to platite samo 100 eur mjesečno. Ukoliko vam je neophodna dnevna karta za coworking cijene se kreću od 10 eur”- rekla je Sanja Milosavljević, koja je upravo otvorila Impact Coworking u centru Herceg Novog u ulici Save Kovačevića 9.

Kompanije koje usvajaju hibridne modele rada uključuju fleksibilna rješenja radnog prostora u svoje strategije nekretnina kako bi udovoljile potrebama udaljenih radnika u različitim gradovima i zemljama. “Važna je i lokacija, stranci uglavnom žele brz internet, da su u centru dešavanja, da imaju pogled na more, i da u pauzi za ručak imaju izbor restorana u okruženju”, dodala je Milosavljevićeva.

Uživajte u radnom životu u Herceg Novom sa kancelarijama Impact Coworking

Coworking prostor se nalazi u istorijskoj kući u blizini pješačke zone starog grada Herceg Novog.

Nudimo idealnu priliku kompanijama, freelancerima i kreativcima da uz pomoć fleksibilnog rada zajedno sa drugim istomišljenicima i dijele i u skladu sa svojim potrebama kreiraju svoj prostor za rad. Živite i radite u ambijentu koji odiše  dobrom energijom kao i u uzbudljivom okruženju gdje bi drugi išli na odmor.